Welkom!

ENGLISH SPOKEN YOGA CLASS when non- Dutch speaking yogis are present

ENGLISH SPOKEN YOGA CLASS when non- Dutch speaking yogis are present

De zomer staat voor ons gelijk aan veel buiten zijn. Niets zo fijn als de zon op je gezicht, de wind door je haren en met je voeten in het gras of het zand. Maar ook als de zon niet schijnt geeft yoga in de buitenlucht een extra dimensie. Zomer Yoga Nijmegen verzorgt yogalessen buiten op het Waalstrand.

Yoga

Yoga is een prachtige methode om je lichaam krachtig, gezond en flexibel te houden. Het biedt daarnaast handvatten om je bewuster van je lichaam te worden zodat je je bijvoorbeeld beter kunt ontspannen. Ook de ademhaling speelt een rol: vaak halen we slechts oppervlakkig adem, waarmee we niet onze gehele longcapaciteit benutten met als een van de gevolgen dat we meer gespannen en gehaast door het leven gaan dan nodig is. Het bewust bezig zijn met de yogahoudingen zal ook een positief effect hebben op de lichaamshouding.

Nu zijn de effecten niet alleen te vinden in het lichaam zelf. Ook op andere niveaus zijn de effecten merkbaar. Denk bijvoorbeeld aan een betere energiehuishouding, waardoor je je energieker kunt voelen. Daarnaast zullen ook het concentratievermogen en de focus toenemen. Doordat je met elke houding heel bewust bezig bent zul je jezelf, je lichaam en je denkpatronen beter leren kennen.

En nee, je hoeft er niet lenig voor te zijn!