Yogakleding Zen by Sen

zen by senWist je dat ik samen met mijn schoonzusje Judith van Vliet een duurzame yogakleding lijn heb ontwikkeld? Zen by Sen. Mooie, kleurrijke high fashion yogakleding van Hollandse bodem, gemaakt van gerecyclede materialen, zoals oud achtergelaten visnet van de bodem van de oceanen.¬†High fashion prints en hoge elastieken tailleband, gemaakt voor yogini’s die er niet alleen goed uit willen zien, maar die ook een steentje willen bijdragen aan het behoud van onze mooie planeet.

Alle leggings zijn van zachte gladde stof met een lichte glans, rekken in vier richtingen, behouden hun kleur, drogen snel, en hebben een hoge tailleband, waardoor afzakken verleden tijd is. Zo kun je de legging niet alleen gebruiken voor op de yogamat, maar ook tijdens het hardlopen en zelf in het water als je gaat surfen.

De leggings worden niet alleen in Nederland, maar ook ver daarbuiten – van Aruba tot Amerika en van Finland tot Italie – verkocht en gedragen.

Designed to stand out, with love for our planet.

Zomer Yoga kortingsactie
En speciaal voor alle Zomer Yogi’s hebben we de volgende actie:

Bij aanschaf van een 10-lessenkaart ontvang je een kortingscode voor 15% korting op een item uit de collectie yogakleding. 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.