Zwanger ZYN

ZWANGER ZYN: Online Zwangerschapsyoga
Gefeliciteerd met je zwangerschap! Een spannende tijd waarin er een hoop verandert in je lichaam en de hormonen door je lijf gieren. Het ene moment kun je je heel energiek en vol vertrouwen voelen en het volgende moment kan de onzekerheid opeens toeslaan.

Om je zwangerschap fit en relaxed door te komen is het belangrijk en fijn om op een verantwoorde manier in beweging te blijven en te weten wat je kunt doen om de bevalling zo ontspannen mogelijk in te kunnen gaan.

Aangezien fysiek samen komen in deze coronatijd niet mogelijk is, kun je nu meedoen met online zwangerschapsyoga: ZWANGER ZYN.

Op vrijdagmiddag biedt ZYN een les aan speciaal voor zwangeren. In je eigen thuisomgeving werk je aan:

  • Beweging, geschikt voor je zwangere lichaam
  • Flexibiliteit, om goed in je vel te zitten
  • Ontspanning in tijden van voortdurende veranderingen
  • Ademhalingstechnieken, voor tijdens de bevalling maar ook voor tijdens en na je zwangerschap
  • Contact met je kindje, waar je in de drukte van de dag misschien niet altijd aan toe komt

LESTIJD
Vrijdagmiddag 16.00 – 17.00 uur (online via Zoom)

KOSTEN
Gratis online proefles
€7,50 voor een losse online les
€30 voor 5 online lessen

Ook meedoen? Meld je aan via het inschrijfsysteem

DE LES OP EEN LATER MOMENT VOLGEN?
Als het tijdstip van de les je niet goed uitkomt, maar je wilt de les wel volgen, dan kan dat ook. Schrijf je in dat geval via het systeem in voor de les wanneer we zien dat je niet live mee doet, ontvang je na de les een link naar die betreffende les. Je kunt hem dan binnen 3 dagen alsnog volgen op een moment dat jou het beste uitkomt. (Het duurt even voordat de opname compleet is, dus je ontvangt de link naar de les wat later op de dag/vroeg de volgende dag)

“Ik wilde je nog bedanken voor de zwangerschapsyogalessen. De lessen waren een heerlijk moment van ontspanning in de week, en ik heb super veel aan de yoga-ademhaling en weeënademhaling gehad tijdens de bevalling! Dat heeft me echt enorm geholpen. De yoga-affirmaties waren ook super in de tijd voor de bevalling.” – Saskia

“Voor mij waren de yogalessen echt een moment van ontspanning en een moment om even tot mezelf te komen. Ook deed het mijn lichaam echt goed, als ik ergens een pijntje had was het meestal na de yogales meteen weg dus dat was heel fijn!!”